Belgin Gin


Deze uiterst verfijnde gin heeft uitgebreide cocktail toepassingen en past zeer goed in een klassieke Martini of een verfrissende Gin & Tonic

Gouden medaille op de Gin Masters competitie in de categorie Micro Distilled Gin.

London, UK

Smaak beschrijving


Waarschijnlijk de zachtste gin op de markt, met subtiele smaken die jeneverbes, citrus en hop perfect combineren. 

Belgin Fresh Hop is een wereldprimeur waarbij voor het eerst de jeneverbes en verse Belgische hop zo harmonieus geïntegreerd zijn. Frisse citrus-aroma's in de neus, zachte hoptoets in de afdronk, elegant en evenwichtig samengesteld met naast jeneverbessen en verse hop ook zachte dubbel gestookte koriander en zeste van citroen als 4 belangrijkste botanicals. De gin is afgewerkt met 17 verschillende kruiden in totaal zodat het ook een heel verfijnt karakter met diepgang heeft.

Belgin Fresh Hop is een favoriet bij vele sterrenrestaurants met mooie en unieke gin tonic recepten. Het is niet voor niets dat we twee gouden medailles ontvingen en dat in twee landen waar zeer veel concurrentie bestaat.

Signature Belgin Fresh Hop Gin Tonic

Hier zijn enkele van onze favoriete Tonic en garnituur combinaties:

- TONIC: Fever Tree Indian Tonic GARNITUUR: verse korianderblaadjes en zeste van appelsien

- TONIC: Schweppes Ginger & Cardamom GARNITUUR: Stukje Gember en zeste van limoen of kardamom peulen


Gouden medaille op de WSWA Spirits Tasting Competition in vergelijking met alle andere spirits!

Las Vegas, USA 

BelginFresh Hop gin wordt gedistilleerd volgens  oude ambachtelijk wijze en is een topprestatie van Belgische bodem door de perfecte balans tussen maar liefst 17 verschillende botanicals waaronder vooral Belgische verse hop, jeneverbessen uit Oost Europa, zachte koriander en  frisse citroenschillen uit Middellandse zeegebied.

Het hoogwaardige evenwicht tussen de heerlijke botanicals zorgt voor een verfijnde en zachte gin waarbij de Belgische hop een lekkere aromatische smaak geeft.

BelginFresh hop is perfect voor een verfrissende tonic of in een klassieke Martini.

De liefde voor gin en bier komt voor de eerste keer samen in deze unieke, lekkere en speciale combinatie.

Belgin Fresh Hop is ambachtelijk gemaakt met speciaal geselecteerde verse Belgische aroma hops.

Deze edele hops geven een delicate fijnheid, hebben een licht kruidig aroma en gaan perfect met de klassieke combinatie van natuurlijke gin botanicals. Het samengaan van deze pure en natuurlijke ingrediënten zorgen voor een uiterst verfijnde gin.

Proef de perfecte balans van verse Belgische kwaliteit hop met een aromatische smaak, jeneverbes, zachte koriander en citroen.

​Extra lang gefilterd voor een zachte smaak